هرآنچه درباره گوشی A56 سامسونگ می دانیم

به گزارش سفر بریم، گلکسی A56 یکی از مورد انتظارترین و برترین گوشی های سال 2025 در دسته میان رده محسوب می گردد. اگرچه تا رونمایی از آن موقع زیادی به جای مانده اما از همین حالا شایعات و خبرهای زیادی را پیرامون آن می شنویم و می بینیم. سامسونگ عملکرد خیره نماینده ای در ساخت گوشی میان رده دارد. این شرکت توانسته طی چند سال اخیر با این گوشی ها توجه زیادی از کاربران را به خود جلب کند. بنابراین جای تعجب هم ندارد که می بینیم چقدر افشاگران و وب سایت های خبری در پوشش اخبار پیرامون گوشی A56 عجله می نمایند. اگر شما هم می خواهید اطلاعات بیشتری راجع به گوشی بعدی سامسونگ به دست بیاورید، در این مطلب همراه ما باشید تا از قیمت گوشی A56 گرفته تا مشخصات فنی برترین گوشی سامسونگ در دسته میان رده در سال 2025 را مورد آنالیز قرار دهیم.

هرآنچه درباره گوشی A56 سامسونگ می دانیم

توجه داشته باشید آنچه که قرار است در ادامه بخوانید، صرفا شایعات و خبرهای احتمالی پیرامون گووشی A56 هستند. هیچ یک از این خبرها را سامسونگ نه رسما تأیید نموده و نه تکذیب. بنابراین پیشنهاد ما این است که این اطلاعات را فعلا در حد یک شایعه در نظر بگیرید. این مطلب مرتبا با انتشار خبرهای مهم و موثق بروز می گردد تا شما همیشه تازهترین اطلاعات را پیرامون سامسونگ A56 داشته باشید.

شایعات و اخبار پیرامون گوشی سامسونگ A56

محتویات درون بسته بندی گوشی A56 سامسونگ

مثل هر گوشی تازه دیگری از سامسونگ، نباید انتظار داشته باشید بسته بندی کاملی برای این گوشی در نظر گرفته گردد. این را در نقد و آنالیز A55 هم شاهد بودیم. سامسونگ مطابق تمام میان رده ها، مالی ها و بالارده های خود، درون جعبه گوشی گلکسی A56 هم چیزی قرار نداده. جز کابل شارژر، سوزن سیم کارت، یک سری دفترچه راهنما و خود گوشی.

کیفیت ساخت و طراحی

ترکیب فلز آلومینیوم و شیشه گوریلا گلس ویکتوس را سامسونگ برای اولین بار در گلکسی A55 امتحان کرد و نتیجه شگفت انگیزی هم به وجود آمد. در نتیجه بعید است در ساخت گوشی گلکسی A56 متریال متفاوتی را ببینیم. بعلاوه این گوشی همچنان از استاندارد IP67 بهره خواهد برد تا بدین ترتیب کاملا ضد آب و ضد گرد و غبار باشد. البته میان رده های امروزی از برندهای رقیب نظیر شیائومی با استاندارد IP68 و یا حتی IP69 هم به بازار آمده اند. اما بعید است سامسونگ این تصمیم را برای میان رده ای از سری A بگیرد.

در حال حاضر S2X فن ادیشن ها از استاندارد IP68 بهره می برند. بالاخره باید یک فرقی بین دو سری وجود داشته باشد تا کاربران برای خرید هر یک از آن ها ترغیب شوند. هرچند تفاوت چشمگیری بین دو استاندارد IP67 و IP68 که سامسونگ در گوشی هایش استفاده می نماید وجود ندارد.

فریم و پنل های پشتی و جلو

گلکسی A55 در حال حاضر یک فریم تخت، پنل پشتی و نمایشگر تخت دارد که ظاهر بسیار زیبایی هم به آن بخشیده است. بعلاوه، طراحی آشنا و تازه سری گلکسی A یعنی برآمدگی در قسمت کلیدهای فیزیکی هم به احتمال زیاد در گلکسی A56 وجود خواهد داشت.

روی پنل جلو، سامسونگ طبق معمول همیشه، از یک حفره برای تعبیه دوربین سلفی استفاده خواهد نمود. دوربینی که به احتمال زیاد همان سنسور 32 مگاپیکسلی چندین نسل قبل را درون خودش جای خواهد داد. علاوه بر این ها، این نمایشگر به احتمال زیاد حواشی کمتر در اطراف خود خواهد داشت. البته سامسونگ در گلکسی A55 نسبت تپنل به بدنه را از 82.9٪ از A54 به 85.8 افزایش داد.

اینکه در گوشی سامسونگ A56 هم شاهد کاهش حواشی بیشتر خواهیم بود یا خیر معین نیست. تا به امروز هم عکس گوشی A56 به بیرون درز ننموده. از طرفی، تمام شرکت های سازنده گوشی های هوشمند در مسیر کاهش چشمگیر حواشی اطراف صفحه حرکت نموده اند. بنابراین می توان این احتمال را داد که سامسونگ هم برای عقب نمانده از رقبا، چنین تصمیمی را بگیرد.

روی پنل پشتی گوشی A56 سامسونگ باز هم شاهد سه دوربین خواهیم بود که به صورت عمودی و بدون ماژول دوربین در کنار هم قرار دارند. البته این حدسی است که می زنیم چون خبر خاصی پیرامون این موضوع وجود ندارد. باید دید آیا سامسونگ میخواهد بعد از مدت ها، تغییری در ظاهر پنل پشتی ایجاد کند یا خیر.

ابعاد و وزن

از نظر ابعاد و وزن، گلکسی A54 یک گوشی 6.4 اینچی و A55 هم یک گوشی 6.6 اینچی هستند. بنابراین نمی توان برنامه بعدی سامسونگ را با قاطعیت حدس زد. اما در شایعات پیرامون ابعاد این گوشی، همه روی مقدار 6.6 اینچ اتفاق نظر دارند. اگر اینطور باشد، به احتمال زیاد وزن گوشی A56 سامسونگ باز هم بیشتر از 210 گرم و احتمالا کمتر از 215 گرم خواهد بود.

از نظر ابعاد هم بعید است تفاوتی را در مقایسه با A55 ببینیم جز طول گوشی. البته این تغییر هم زمانی رخ خواهد داد که سامسونگ تصمیم به کاهش حواشی بگیرد. در غیر این صورت نباید تفاوت خاصی را بین دو گوشی از نظر ابعاد ببینیم.

طراحی و کیفت ساخت گوشی گلکسی A56 سامسونگ
8.2 × 77.4 × 161.1 میلی متر
پنل پشتی شیشه از از جنس گوریلا گلس ویکتوس پلاس یا ویکتوس 2 - فریم آلومینیومی
استاندارد ضد آب IP67 - مقاومت در برابر آب در عمق 1.5 متری به مدت 30 دقیقه

قیمت گوشی A56 سامسونگ

سامسونگ گلکسی A55 را با قیمت پایه 480 یورو و گلکسی A54 را با قیمت پایه 490 یورو راهی بازار کرد. این قیمت البته برای مدل های 128/8 گیگابایتی این دو گوشی است. از آن جایی هم که برای نسل بعدی این سری قرار است باز هم از تراشه اگزینوس استفاده گردد، یعنی سامسونگ احتیاجی ندارد برای پردازنده هزینه زیادی پرداخت کند. در نتیجه این احتمال وجود دارد که قیمت گوشی A56 سامسونگ از 500 یورو در مدل پایه تجاوز نکند. البته این قیمت مدل 128 گیگابایتی است. قیمت گوشی A56 256 گیگابایتی احتمالا 30 تا 50 دلار بیشتر خواهد بود.

قیمت گوشی های سامسونگ در دو نسل قبل نشان داده که این شرکت تمایل چندانی به افزایش چشمگیر قیمت گوشی های میان رده خود ندارد. این روند را می توان به عنوان مدرکی در نظر گرفت که احتمال افزایش قیمت چشمگیر در گلکسی A56 هم وجود نخواهد داشت. سامسونگ در مدل های قبلی سری A نیز به علت حفظ رقابت پذیری در بازار، قیمت ها را در حد معقولی نگه داشته است، تا همچنان بتواند توجه مشتریان را به خود جلب کند.

آیا خرید گوشی A56 در صورت افزایش قیمت منطقی خواهد بود؟

از سوی دیگر، اگر تصمیم به افزایش قابل توجه قیمت A56 سامسونگ گرفته گردد، این گوشی در مقایسه با رقبا ارزش خرید خود را از دست خواهد داد. برندهای دیگر مانند شیائومی و ریلمی که در رده های مشابه گوشی هایی با قیمت های پایین تر ارائه می دهند، می توانند با این حرکت سامسونگ سهم بیشتری از بازار را به دست آورند. در نتیجه، قیمت گذاری مناسب برای A56 اهمیت بالایی دارد تا سامسونگ بتواند در رقابت با این برندها همچنان جایگاه خود را حفظ کند.

قیمت گوشی سامسونگ A56
480 تا 500 یورو

عکس گوشی A56 سامسونگ

متأسفانه بیشتر اخبار موجود درباره گلکسی A56 عمدتاً به معینات سخت افزاری آن پرداخته اند و اطلاعات کمی درباره ظاهر و طراحی این گوشی وجود دارد. به همین خاطر تصویر روشنی از ظاهر دستگاه نداریم. با این حال بعید به نظر می رسد که طراحی گلکسی A56 تفاوت چشمگیری با A55 داشته باشد. سامسونگ معمولاً در سری A خود تغییرات ظاهری بزرگی ایجاد نمی نماید و انتظار می رود که A56 هم از همان زبان طراحی نسل قبلی پیروی کند. بنابراین، احتمالاً ظاهر گوشی شباهت زیادی به A55 خواهد داشت، مگر اینکه سامسونگ تصمیم به تغییرات جزئی در جزئیات طراحی گرفته باشد.

معینات گوشی A56؛ سخت افزار و نرم افزار

طبق اطلاعاتی که وب سایت GSMArena منتشر نموده، سامسونگ ماه ها پیش فرایند ساخت گلکسی A56 را شروع نموده. به همین خاطر شاهد حضور این گوشی در پایگاه داده IMEI بوده ایم. این گوشی با شماره مدل SM-A566B/DS در این پایگاه داده حضور پیدا نموده که شبیه به مدل قبلی، گلکسی A55 با شماره مدل SM-A556B/DS، است.

یکی از تغییرات کلیدی گوشی گلکسی A56، استفاده از چیپست اگزینوس 1580 است که بهبود چشمگیری در عملکرد نسبت به نسل قبلی خواهد داشت. این چیپست می تواند توانایی هایی نزدیک به تراشه های پرچمدار سال 2021، مانند اسنپدراگون 888، داشته باشد. به عبارتی دیگر، A56 قادر است از لحاظ قدرت سخت افزاری، توانایی نزدیک به S21 فن ادیشن را ارائه دهد. این پیشرفت در مقایسه با نسل قبل چشمگیر خواهد بود، چون اگزینوس 1480 در مقایسه با اسنپدراگون 888 قدرت بسیار کمتری دارد.

قدرت سخت افزاری گوشی A56 سامسونگ

اما نکته ای که وجود دارد، این است که قدرت گلکسی A56 به عنوان یک میان رده در سال 2025 برابری می نماید با قدرت تراشه ای در سال 2021. هرچند این تراشه در زمان خود یک پرچم دار بود اما ناامیدنماینده است که می بینیم یک میان رده، قدرت پرچم دار چهار سال قبل را ارائه می دهد. این در حالی است که میان رده های کنونی قدرتی معادل پرچم دارهای یک نسل قبل دارند و این ارزش خرید A56 را به شکل قابل توجهی کاهش می دهد.

در بنچمارک های مختلف هم عملکرد گلکسی A56 در بخش تک هسته ای در برترین حالت حدودا 1300 و در بدترین حالت، کمی بیشتر از 1000 بود. از آن طرف در بخش چند هسته ای، امتیازی که این گوشی کسب کرد بین 3500 تا 3800 قرار داشت. بنابراین کاربران گلکسی A56 اگرچه پیشرفت چشمگیری را در مقایسه با گوشی نسل قبل خود حس خواهند کرد اما همچنان این گوشی را از لحاظ سخت افزاری نمی توان یک محصول پریمیوم در نظر گرفت.

رم و حافظه داخلی

از لحاظ رم و حافظه داخلی هم به احتمال زیاد گوشی سامسونگ گلکسی A56 به 8 گیگابایت رم در مدل پایه و 128 گیگابایت حافظه داخلی مجهز خواهد شد. در برترین مدل هم باید شاهد 256 گیگابایت حافظه و 8 یا 12 گیگابایت رم باشیم. سامسونگ طی یک حرکت عجیب، A55 را در یک سری از بازارها با 12 گیگابایت رم عرضه کرد. شاید این تصمیم را برای A56 هم بگیرد. سامسونگ کلا در بخش حافظه رم ثابت در تصمیم گیری ندارد. بارها شاهد این بودیم که محصول نسل قبل از نسل بعدی حافظه رم بیشتری دارد. بنابراین نمی توان راجع به وجود مدل 12 گیگابایتی A56 اظهار نظر کرد.

همانطور که از تصویر بالا پیداست، گوشی سامسونگ A56 در این تست گیک بنچ با 8 گیگابایت رم و یک پردازنده 8 هسته ای با آرایه 1 + 3 + 4 حضور پیدا کرد. هسته نخست با فرکانس عالی 2.91 گیگاهرتز، سه هسته میانی با فرکانس 2.6 و هسته های کوچک هم با فرکانس 1.95 گیگاهرتز که احتمالا از نوع Cortex-A720 و A520 خواهند بود.

نرم افزار

در بخش نرم افزار هم این گوشی قطعا به اندروید 15 و رابط کاربری One UI 7 مجهز خواهد بود. از آن جایی که A16 به عنوان اولین گوشی از سری AX6 تا 6 سال آپدیت دریافت میکند، میتوانیم با قاطعیت بگوییم A56 هم به همین مقدار آپدیت نرم افزاری و امنیتی دریافت خواهد نمود و دیگر باید با میان رده هایی که 4 سال آپدیت می شوند خداحافظی کنیم.

گوشی A56 سامسونگ کی میاد؟

سامسونگ معمولاً گوشی های میان رده سری A را بعد از معرفی سری S و به طور دقیق تر در حوالی ماه مارس رونمایی می نماید. دو نسل قبلی این سری نیز همین روند را طی نموده اند؛ گلکسی A53 در 17 مارس، A54 در 15 مارس و A55 در 11 مارس معرفی شدند. اگرچه تاریخ دقیق معرفی هر کدام از این مدل ها کمی متفاوت بود، اما همه آن ها در ماه مارس عرضه شدند، که نشان دهنده یک الگوی ثابت برای معرفی سری A سامسونگ است.

بنابراین، علتی وجود ندارد که فکر کنیم گلکسی A56 در ماه دیگری معرفی خواهد شد، مگر اینکه سامسونگ در برنامه ریزی های خود با مسئله ای روبرو گردد. با توجه به سابقه این شرکت، انتظار می رود که A56 نیز در ماه مارس رونمایی گردد، مگر اینکه تغییرات غیرمنتظره ای در استراتژی عرضه سامسونگ رخ دهد. ماه مارس میلادی هم می گردد اواسط اسفند 1403 تا اوایل فروردین 1404.

معینات سخت افزاری گلکسی A56
پردازنده اگزینوس 1580
پردازشگر گرافیکی Xclipse 540 ساخت AMD
8/12 گیگابایت رم
128/256 گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.1

معینات گوشی A56؛ دوربین

سه نسل گذشته از سری A سامسونگ یعنی A53، A54 و A55 همگی حداقل به سه دوربین مجهز بوده اند. به طور دقیق تر، گلکسی A53 چهار دوربین داشت: یک دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی، یک دوربین فوق عریض 12 مگاپیکسلی و دو دوربین 5 مگاپیکسلی برای ماکرو و سنجش عمق. اما A54 و A55 با سه دوربین ارائه شدند؛ دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، فوق عریض 12 مگاپیکسلی و ماکرو 5 مگاپیکسلی. هر سه گوشی قابلیت فیلمبرداری 4K داشته و از لرزشگیر اپتیکال برای بهبود کیفیت ویدیوها بهره می برند.

در بخش سلفی نیز هر سه مدل با دوربین 32 مگاپیکسلی ارائه شدند که قادر به فیلمبرداری 4K بوده و معینات فنی مشابهی در این بخش دارند. این شباهت بین سه نسل نشان می دهد که سامسونگ تغییرات اساسی در دوربین این گوشی ها اعمال ننموده و بیشتر روی بهبودهای جزئی در کیفیت تصاویر و ویدیوها تمرکز داشته است.

با توجه به این روند، انتظار می رود که سامسونگ در گلکسی A56 نیز از همان سیستم دوربین استفاده کند که در دو نسل قبلی وجود داشت. شاید پردازنده تازه این گوشی به لطف پردازش پیشرفته تر و قابلیت های هوش مصنوعی به بهبود کیفیت تصاویر یاری کند، اما از نظر سخت افزاری بعید است سامسونگ تغییرات بزرگی در دوربین یک گوشی میان رده ایجاد کند. چون شرکت کره ای حتی در پرچم دارهایش هم دیربه دیر به تغییر سخت افزار اقدام می نماید.

معینات دوربین گوشی گلکسی A56 سامسونگ
دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال
دوربین فوق عریض 12 مگاپیکسلی
دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی
امکان فیلمبرداری 4K
دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری 4K

نمایشگر گوشی A56 سامسونگ

با توجه به اینکه سامسونگ حتی برای پرچمدار تازه خود، گلکسی S24، از نمایشگر FHD+ استفاده نموده، انتظار افزایش رزولوشن یا رفرش ریت در گلکسی A56 را نداریم. سامسونگ معمولاً در میان رده های خود از پنل های با معینات پایه تر استفاده می نماید و A56 نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. به همین علت، بعید است که پنل LTPO با رزولوشن بالاتر یا رفرش ریت متغیر در این مدل وجود داشته باشد.

از آنجا که گلکسی A56 زودتر از گلکسی S25 FE معرفی می گردد و سامسونگ احتمالاً میخواهد بعضی از قابلیت های پیشرفته را برای آن مدل نگه دارد، تجهیز A56 به پنل LTPO نیز منتفی به نظر می رسد. پنل LTPO که امکان تغییر دینامیک رفرش ریت را فراهم می نماید، معمولاً برای مدل های گران تر استفاده می گردد. بنابراین، انتظار داریم که A56 از یک پنل معمولی با وضوح FHD+ و بدون قابلیت تغییر رفرش ریت بهره ببرد.

اگر سامسونگ A56 را به پنل LTPO مجهز کند، مجذوب کنندهیت گلکسی S25 FE، حتی با این قابلیت، کاهش می یابد، زیرا S25 FE قیمت بالاتری دارد و باید در بخش هایی بهتر باشد تا قیمت بیشتر آن توجیه گردد. بعلاوه طبق شنیده ها، مقدار پنل گلکسی A56 همچنان 6.6 اینچ خواهد بود و تغییری در این بخش مشاهده نخواهیم کرد.

معینات نمایشگر گوشی گلکسی A56 سامسونگ
پنل 6.6 اینچی +FHD با وضوح 1080 × 2400
Super AMOLED با رفرش ریت 120 هرتزی و بیشینه روشنایی بیشتر از 1000 نیت
پشتیبانی از نمایشگر همیشه روشن، پوشش گوریلا گلس ویکتوس پلاس / 2

باتری و شارژر

سامسونگ به طور کلی در زمینه باتری و شارژر یکی از شرکت های میانه محسوب می گردد و به خصوص در بخش شارژر عملکرد ضعیفی در مقایسه با بسیاری از رقبا دارد. بیشتر میان رده های سامسونگ از جمله سری A، تنها به شارژرهای 25 واتی مجهز هستند. در حالی که شرکت های دیگر در همین رده قیمتی شارژرهای بسیار قدرتمندتری ارائه می دهند. حتی اگر گلکسی A56 به شارژر 45 واتی مجهز گردد، این موضوع تغییر چندانی در شرایط فعلی سامسونگ ایجاد نخواهد نمود، زیرا بسیاری از میان رده های امروزی از شارژرهای 67 واتی یا حتی 90 واتی بهره می برند.

در زمینه باتری، اگرچه برندهایی مانند شیائومی در مدل هایی مانند ردمی نوت 14 پرو پلاس از باتری های 6200 میلی آمپر ساعتی استفاده نموده اند، اما سامسونگ علاقه چندانی به ارائه چنین امکاناتی ندارد. باتری 5000 میلی آمپری در سال های اخیر استانداردی در میان رده های سامسونگ بوده و احتمال زیادی وجود دارد که A56 نیز از همان باتری 5000 میلی آمپری بهره ببرد. سامسونگ معمولاً تمایلی به افزایش ظرفیت باتری در گوشی های میان رده خود ندارد، مگر اینکه احتیاج بازار به این سمت برود.

بعید به نظر می رسد که سامسونگ برای گلکسی A56 به سراغ باتری های 5500 یا 6000 میلی آمپری برود. چنین تغییراتی معمولاً تنها در صورتی رخ می دهند که رقبا به سرعت از این امکانات استفاده نمایند و بازار به این سمت کشیده گردد. احتمال وقوع چنین تحولی در سال آینده بسیار کم است و حتی شاید بتوان گفت که غیرممکن است سامسونگ در این بازه زمانی چنین تغییری را اعمال کند.

از گلکسی A56 چه انتظاراتی داریم؟

از جمله انتظارات اصلی ما از گلکسی A56 می توان به استفاده از یک باتری با ظرفیت بالاتر و شارژر سریع تر اشاره نمود. حداقل انتظار داریم که سامسونگ شارژر 45 واتی را به جای شارژر 25 واتی مرسوم در این دستگاه قرار دهد تا فقط کمی فاصله زیادش با رقبا را کمتر کند. بعلاوه، افزایش حافظه رم تا 12 گیگابایت می تواند عملکرد بهتری در اجرای برنامه ها و مدیریت مولتی تسکنیگ به ارمغان بیاورد. به خصوص اینکه امکانات هوش مصنوعی هم احتمالا در این گوشی وجود خواهد داشت و احتیاج به حافظه رم زیاد دارد.

در کنار این موارد، حواشی کمتر اطراف صفحه نمایش و ضخامت کمتر دستگاه نیز از جمله انتظارات ما در بخش طراحی هستند که ظاهر گوشی را به شکل قابل توجهی زیباتر می نماید. دوربین های مجذوب کننده تر و بهبود یافته نظیر سنسور تله فوتو با زوم حداقل 2 برابری نیز از دیگر ویژگی هایی است که امیدواریم سامسونگ در A56 ارائه کند.

گوشی سامسونگ A56؛ سخن پایانی

در این مطلب علاوه بر اخبار و شایعات پیرامون گلکسی A56، به آنالیز انتظاراتمان از این گوشی نیز پرداختیم. باید ببینیم که سامسونگ در نهایت A56 را با چه امکاناتی عرضه می نماید و آیا خرید گوشی A56 منطقی خواهد بود یا خیر. با توجه به شایعاتی که از بهبودهای سخت افزاری حکایت دارند، بعید است این گوشی بتواند به قدرت پردازشی رقبای خود از پوکو، شیائومی و… برسد. اکنون باید دید که امکانات نرم افزاری، دوربین و نمایشگر این گوشی چگونه خواهند بود؛ جایی که سامسونگ همیشه با نقاط قوت خود رقبا را یک یپش از دیگری از پیش رو برمی دارد.

منبع: خبرنگاران مگ

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 27 مهر 1403 بروزرسانی: 27 مهر 1403 گردآورنده: renttotrips.com شناسه مطلب: 25

به "هرآنچه درباره گوشی A56 سامسونگ می دانیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هرآنچه درباره گوشی A56 سامسونگ می دانیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید